Casele modulare cu structura metalica reprezinta o noua tendinta in realizarea unei constructii, imbinand multiple avantaje de ordin estetic, economic, ecologic, dar si de eficienta energetica.

Avantaje

➤  Case modulare cu structura metalica inseamna Case economice - prefabricarea casei aduce cu sine o economie de timp si bani importanta.
➤  Case modulare cu structura metalica inseamna Case eficiente energetic - materialele folosite la izolatii precum si accesoriile care se preteaza unei astfel de case ne pot duce chiar catre conceptul de Casa pasiva.
➤  Case modulare cu structura metalica inseamna Case ecologice - plecand de la materialele ce se folosesc in structura casei, care pot fi chiar integral ecologice, pana la aspecte de genul mult mai putine deseuri rezultate din constructie - santierul nu exista, astfel constructia in sine este "Prietena cu mediul inconjurator".
➤  Se pot realiza o multitudine de proiecte individuale, adaptandu-se cerintelor clientului, oricarui gust.
➤  O importanta facilitate acestor case, prin prisma conceptului de modalitate ele pot fi usor extinse.
➤  Casele modulare cu structura metalica practic nu au moarte si nu necesita ingrijiri anuale precum alte case.
➤  Casele modulare cu structura metalica inseamna Case de calitate superioara - cea mai mare parte a constructiei se realizeaza in fabrica, sub un atent control al calitatii.

Conceptul arhitectural al caselor modulare mici este in principal determinat de limitarea lor in dimensiuni, ceea ce presupune ca functia spatiilor interioare sa fie interconectata si eficienta. Aceasta regula determina o pierdere minima de spatiu si o utilizare maxima a spatiului.

Casele sunt impartite pe verticala in zona de zi, care include camera de zi, o bucatarie mica, o baie si un mic spatiu de depozitare, si zona de noapte, cu un pat, un mic spatiu de lucru si un dulap, care sunt de asemenea conectate, asadar, la etaj, in zona de noapte sunteti inca conectat cu spatiul de locuit de la parter si invers. Aceste imagini reprezinta conceptul nostru, nu produsul final, deci casele pot fi modificate in functie de nevoile clientului.