IMPREUNA IMPOTRIVA PANDEMIEI !

Compania EGEA INVEST – membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova - a proiectat si a realizat in premiera in Romania, un sistem de decontaminare / dezinfectare pentru autoutilitare sanitare.

Acest sistem asigura decontaminarea/dezinfectarea exterioara pentru toate autospecialele de interventie ale SAJ, ISU - SMURD, Jandarmerie, etc., dar si pentru autovehiculele din dotarea agentilor economici din domeniul transportului de marfuri, persoane si a agentilor economici care desfasoara activitati in domeniul alimentar. Instalatia este proiectata si dimensionata pentru a fi folosita pentru orice tip de autovehicul, de la autoturisme pana la camioane.

De asemenea, Egea Invest pune la dispozitie si un sistem asemanator, ce poate fi folosit pentru dezinfectarea individuala a persoanelor.

Pana in prezent, compania producatoare a donat astfel de sisteme catre trei unitati sanitare – Serviciul Judetean de Ambulanta Prahova, dar si catre doua dintre unitatile spitalicesti aflate in prima linie a luptei cu COVID-19 – Institutul National de Boli Infectioase “Matei Bals” din Bucuresti si Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava. Totodata, aceste instalatii au fost realizate si montate si la Spitalul Judetean Timisoara, Statia Judeteana de Ambulante Harghita – din Miercurea Ciuc, Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu si alte unitati din tara.

Sistemul de decontaminare realizat de EGEA INVEST poate fi implementat pe scara larga, mai ales in contextul crizei sanitare generate de pandemia COVID-19, cu atat mai mult cu cat mai sunt solicitari pentru astfel de instalatii, in multe orase ale tarii.

Pasi instructiuni de montare instalatie de pulverizare pentru decontaminarea/dezinfectarea autovehiculelor

Pasi instructiuni de montareinstalatie de pulverizare pentru decontaminarea/dezinfectarea pietonala