Parcarile verticale inteligente sunt sisteme mecanizate eficient din punct de vedere al spatiului si al costurilor. Aceste sisteme pot mari capacitatea parcarii cu pana la 8 ori. Sistemele sunt bazate pe o tehnologie care extinde capacitatea parcarii pe verticala pentru eliberarea terenului scump si insuficient si constau intr-un lift circular cu cod de acces personalizat pentru fiecare utilizator. Astfel, pe suprafata a doua autoturisme, vor putea fi parcate, pe verticala, 12 masini mici.

Beneficii

Sistemele de parcare automata sunt concepute pentru a oferi solutii mai bune in zonele cele mai importante pentru proprietari, designeri, planificatori si utilizatori. Parcarea si recuperarea timpului este critic pentru buna functionare si satisfactia clientilor, astfel sistemele de parcare oferite de noi ofera cel mai scurt timp de parcare si de recuperare al masinii dumneavoastra, acesta fiind scopul de a rezolva momentele critice din zonele cele mai aglomerate. Cerintele normelor pentru parcare conventionale pot fi cel mai probabil, indeplinite sau depasite.

Flexibilitate

Va oferim cea mai larga gama de solutii automatizate de parcare, toate acestea putand fi ajustate pentru orice aplicatie. Incepeti prin a alege o locatie: deasupra solului, subteran sau ambele, sub o cladire, intre cladiri sau in interiorul unei cladiri existente - practic oriunde. Dupa analizarea fluxurilor de trafic, putem estima numarul necesar de ascensoare auto, nivelurile si locatiile de intrare auto / iesire. Forma cladirii si fatada sunt apoi definite.

Cost si profitabilitate

Sistemele automate de parcare sunt concepute pentru a solicita teren minim, excavare si materiale de constructii. Designul modular face instalarea de facilitati de parcare mai rapida si mai usoara. Toate acestea contribuie la minimizarea costurilor initiale. Pastrarea numarului de componente mecanice la minim si furnizarea de inalta redundanta creste fiabilitatea si scade costurile de operare si intretinere. Costurile initiale reduse si costurile reduse de operare si mentanta adauga la profitabilitatea sistemului de parcare auto.