O planificare bine gandită a sistemelor de irigații pentru agricultură necesită o structură metalică rezistentă la temperaturi variate. EGEA produce sisteme de irigații care permit o aprovizionare adecvată a apei pentru menținerea umidității optime a solului. Pentru o cultivare eficientă a pământului EGEA oferă mai multe tipuri de echipamente de irigare: prin aspersie sau picurare. Furnizăm echipamentele necesare precum marotopompele, tamburii, pivoții sistemelelor de irigat liniare.

Sisteme noastre pot fi ușor de montat, fiind controlate de la distanță, special fabricate pentru a oferi o eficientă maximă în timpul funcționării. Acestea sunt dotate cu un sistem performant care permite o functionare la volume și presiuni joase.

Sistemul de irigat pivot este considerat și în prezent ca fiind unul foarte eficient pentru distribuirea apei, utilizat pe scară largă în toată lumea. Cele mao bine vândute echipamente sunt cele care funcționează prin rotire,  obținându-se astfel o irigare circulară.