Gardurile mobile metalice sunt o soluție simplă și funcțională pentru delimitarea unei zone, oferind un nivel înalt de securitate. Sunt potrivite pentru ghidarea persoanelor la diferite evenimente sau manifestații publice, culturale, sportive, comerciale. 

Cu ajutorul gardurilor prduse de EGEA pot fi realizate împrejmuiri temporare pentru organizarea șantierelor și a spațiilor unde este necesară securitatea. Gardurile opace sunt des folosite organizatorii de șantiere pentru a masca detaliile inestetice ale șantierului.

Gardurile EGEA Sunt construite dintr-o structură metalică din tevi sudate, ușor de montat si nu necesită experiență sau echipament necesar în momentul instalării.

Clienții noștri beneficiază de flexibilitatea realizării mai multor tipuri de garduri pentru împrejumure. La cerere, putem personaliza înâlțimea, culoarea sau dimensiunile acestora.

Utilizarea panourilor mobile metalice:

Avantajele utilizării gardurilor mobile sunt date și de posibilitatea refolosirii lor în diverse ocazii, fără a fi nevoie de o nouă achiziție. În acest fel, prețul lor se amortizează rapid.