Rampa metalică pentru persoane cu dizabilități este o necesitate pentru toate clădirile moderne, care doresc să ofere un spațiu modern și confortabil. Potrivit Art 62, Cap IV din legea 448/2006 actualizată, “clădirile de utilitate publică, căile de acces, clădirile de locuit construite din fonduri publice, mijloacele de transport în comun şi staţiile acestora, taxiurile, vagoanele de transport feroviar pentru călători şi peroanele principalelor staţii, spaţiile de parcare, străzile şi drumurile publice, telefoanele publice, mediul informaţional şi comunicaţional vor fi adaptate conform prevederilor legale în domeniu, astfel încât să permită accesul neîngrădit al persoanelor cu handicap”

Experiența de 27 de ani a EGEA în fabricarea confecțiilor metalice de orice tip, ne-a permis să dezvoltăm un sistem unic de acces care să permită accesul cărucioarelor, indiferent de nivelul clădirii sau dimensiunile ușilor de acces. Producția rampelor de acces se face, la comandă, respectând normele de calitate și legile în vigoare.

Numeroase institurții de stat, școli și grădinițe au beneficiat până în prezent de acest sistem care îți oferă o stabilitate și rezistență în timp crescută.