Instalațiile pentru dezinfectare exterioare au devenit, în ultimii ani, o necesitate pentru orice companie sau instituție publică. Folosite în special de ferme sau de spitale, ele permit dezinfectarea autoturismelor care intră cu substanțe autorizate de Ministerul Sănătății.

Porțile metalice din care sunt create instalațiile de dezinfectare sunt produse de EGEA și au un sistem eficient care permite difuzia substanțelor în cantități controlate, oferind o eficiență mare atât a consumului cât și a protecției oferite.

Sistemele pentru dezinfectare pot fi realizate cu dimensiuni specifice pentru fiecare client. Fie că este vorba de accesul camioanelor și ambulanțelor sau a autoturismelor, acestea sunt produse pe baza cerințelor date de client.

Sistemele produse de EGEA au fost folosite până în prezent pentru igienizarea exterioară a autospecialelor de intervenţie SAJ, ISU, SMURD, Jandarmerie, dar şi a autovehiculelor agenţilor economici din domeniul transportului de mărfuri. Portofoliul nostru include Spitalul Judeţean Timişoara, Staţia Judeţeană de Ambulante Harghita din Miercurea Ciuc, Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În perioada pandemiei, EGEA a donat aceste sisteme către trei unităţi sanitare, precum SAJ Prahova, dar și către două dintre unităţile spitaliceşti aflate în prima linie a luptei cu COVID-19 (Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Bucureşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava).