Parcările verticale inteligente sunt sisteme mecanizate eficient din punct de vedere al spațiului și al costurilor. Aceste sisteme pot mări capacitatea parcării de până la 8 ori. Sistemele sunt bazate pe o tehnologie care extinde capacitatea parcării pe verticală pentru eliberarea terenului scump și insuficient. Ele sunt prevăzute cu un lift circular și cod de acces personalizat pentru fiecare utilizator. Astfel, pe suprafața a două autoturisme, vor putea fi parcate, pe verticală, 12 mașini mici.

Beneficii

Sistemele de parcare automată sunt concepute pentru a oferi soluţii mai bune în zonele cele mai importante pentru proprietari, designeri, planificatori şi utilizatori. Parcarea şi recuperarea timpului este critică pentru buna funcţionare şi satisfacţia clienţilor, de aceea sistemele de parcare oferite de noi oferă cel mai scurt timp de parcare şi de recuperare al maşinii.

Flexibilitate

Soluţii automatizate de parcare oferite de EGEA pot fi ajustate pentru orice aplicaţie.

Începeţi prin a alege o locaţie: deasupra solului, subteran sau ambele, sub o clădire, între clădiri sau în interiorul unei clădiri existente – practic oriunde.

După analizarea fluxurilor de trafic, putem estima numărul necesar de ascensoare auto, nivelurile şi locaţiile de intrare auto / ieşire. Forma clădirii şi faţada sunt apoi definite.

Cost şi profitabilitate

Sistemele automate de parcare sunt concepute pentru a solicita teren minim, excavare şi materiale de construcţii. Designul modular face instalarea de facilităţi de parcare mai rapidă şi mai uşoară. Toate acestea contribuie la minimizarea costurilor iniţiale. Păstrarea numărului de componente mecanice la minim şi furnizarea de înaltă redundanta creşte fiabilitatea şi scade costurile de operare şi întreţinere. Costurile iniţiale reduse şi costurile reduse de operare şi mentanta adăugă la profitabilitatea sistemului de parcare auto.