Modulele containerizate “EGEA” sunt destinate organizărilor de şantier din diverse domenii de activitate: construcţii civile şi industriale, drumuri şi poduri. Ele se fabrică în diferite variante constructive şi la dimensiuni care permit transportul pe calea ferată sau cu mijloace auto. Staţionare ori mobile (montate pe saşiu de remorcă rutieră), modulele containerizate pot primi destinaţii dintre cele mai variate: birouri, săli de şedinţe, săli de mese, vestiare, dormitoare, grupuri sanitare, magazii, magazine, snack-baruri, centrale termice, cabine pentru diverse instalaţii tehnologice etc. Putând fi suprapuse ori asamblate în grupuri de 2 până la 12, cu sau fără compartimentări interioare.

MODULUL STANDARD "EGEA"

Dimensiunile de gabarit ale modulelor standard, sunt conforme normelor ISO, pentru containere de 3m şi 6m.

Containere de 3 m – Lungime 3029 mm,  lăţime 2438 mm, înălţime 2700 mm

Containere de 6 m – Lungime 6058 mm,  lăţime 2438 mm, înălţime 2700 mm

Acoperişul protector este realizat din tablă decapată de oţel cu o grosime de 1 ,25 mm. Pereţii exteriori şi tavanul se confecţionează din panouri “sandwitch”, (tabla de oţel decapată cu poliuretan injectat în interior), tip “Ondatherm”, “Isopan” sau “Oltpan”, cu o grosime standard de 40 mm şi opţional cu grosimi de până la 100 mm.

Podeaua este realizată din cherestea de răşinoase, acoperită cu linoleum sau mochetă. Opţional, se foloseşte tabla striată izolată termic cu produse speciale. Protecţia anticorozivă este asigurată prin sablare grunduire şi vopsire pentru structură metalică, iar pereţii exteriori şi tavanul sunt vopsiţi în câmp electrostatic. Etanşarea elementelor de tâmplărie şi Toate îmbinările exterioare sunt etanşate cu chituri rezistente la intemperii.

Structura de rezistenţă este formată dintr-un schelet metalic din profile laminate de oţel şi formate la rece din tabla de oţel, asamblate prin sudura sau demontabile. Tâmplăria pentru uşă şi cele două ferestre cu care sunt prevăzute standard modulele containerizate este făcută din profiluri de aluminiu sau PVC import Italia şi este echipată cu geam termopan, securizat sau antiefracţie. La cerere, ferestrele pot fi dotate cu jaluzele orizontale de aluminiu şi / sau protejate cu grilaje metalice.

Echipamentul electric este în varianta standard. Modulele sunt dotate cu instalaţie electrică 220 V, pentru iluminat interior şi 2 prize.

Opţional se asigură elemente de încălzire sau aer-conditionat.